Bästa Kosttillskotten för En Aktiv Livsstil

Bästa Kosttillskotten för En Aktiv Livsstil

För att upprätthålla en aktiv livsstil behöver du energi, ett friskt hjärta, starka ben som stöds av starka muskler och en god natts sömn. För att uppnå detta är det viktigt med en väl blandad kost, full av näringsrika livsmedel. Dagliga multivitaminer hjälper till att fylla ut luckorna. Sedan finns det kosttillskott som bidrar till känslan av vardagligt välbefinnande.

Aarja betyder energi på det samiska språket. Energi är av största vikt. Utan energi saknar din dag livskraft! Familjen av B-vitaminer hjälper till att stödja kroppens energireserv. Vitaminerna B 6 och B12 minskar trötthet och bidrar till att stödja ett normalt fungerande immunförsvar. Vitamin C har liknande upplyftande egenskaper.

Aarja Health's Vitamin B12 + Blåbär är den perfekta morgonstimulansen. Lägg den bara under tungan för ett enkelt upptag. Tänk på B12 precis som ditt gröna te eller kaffe för att starta dagen. Eller för ett dryckesalternativ när du vaknar, blanda Optimsm®+C med blåbär i ett glas vatten. En snabb och enkel start på en energirik dag!

Motion är bra för både kropp och själ. Genom att expandera energi genom motion skapar kroppen ännu mer energi. Ändå är trötta muskler och stelhet ofta resultatet, för att inte tala om inflammation. Dessa symtom hindrar dig från att känna dig optimalt välmående, vilket leder till dåliga idrottsprestationer och till och med skador. Och om du är skadad är din rörlighet begränsad, så också med din naturliga aktiva glädje!

Ett varmt bad med Epsomsalt lindrar trötta muskler tack vare magnesiuminnehållet. Magnesiumtillskott som tas oralt lugnar också värk och smärta. Aarja Healths Magnesium3 + B6 + Zink innehåller tre högkvalitativa, lätt absorberade magnesiumformer: citrat, bisglycinat och taurinat. Vi har också tillsatt vitamin B6 för en energigivande boost.

Nittio procent av kroppens kalcium lagras i våra ben och håller dem starka. D-vitamin gör det möjligt för benen att utnyttja kalcium. Även om D-vitamin absorberas genom solsken är många människor inte tillräckligt mycket utomhus. Det är ofta nödvändigt att lägga till ett D-vitamintillskott. Vårt Kalcium + D3 + K2 med blåbär är precis vad dina ben behöver.

Omega 3 är särskilt bra för hjärtat för att hålla blodet pumpande. Vår Omega 3 Krillolja innehåller hälsosamma EPA och DHA som finns i fisk och skaldjur. Eller prova Vegan Omega för en växtbaserad källa till essentiell olja Omega 3.

De bästa kosttillskotten för en aktiv livsstil stödjer din kropp och ditt allmänna välbefinnande och ger varje dag den fjäder som den behöver.

Läs mer och handla Aarja Health produkter.

Tillbaka till magasin