Bästa Kosttillskotten Vid Resor

Bästa Kosttillskotten Vid Resor

Sommarresor kan vara så roliga! Du har väntat hela året på att få njuta av det. Genom att besöka nya platser och prova nya saker är det dags att utforska. Hur kan du bäst stödja välbefinnandet när du reser? Vilka kosttillskott ska du packa med i bagaget? Hur kan vi få ut det mesta av våra resor? Läs vidare!

Resor till avlägsna platser, i olika tidszoner, kommer att störa en god natts sömn. Melatonin kan vara svaret och köpes receptfritt på apoteket. Ta det under de tre till fyra första nätterna av din semester för att ställa om kroppens biologiska klocka och motverka jetlag. Om du njuter av ett varmt bad i badkaret, läser en roman eller mediterar, visar det din kropp att det är dags att slappna av. Kom ihåg att ta melatonin nittio minuter före sänggåendet för att det ska vara effektivt.

Ett tillskott att ta tillsammans med melatonin är självklart magnesium. Det tas tillsammans med ett litet mellanmål före sänggåendet och hjälper till att slappna av i musklerna och vagga in kroppen i en vilsam sömn. På Aarja Health är vi förtjusta i vårt Magnesium3 + B6 + Lingon. Den innehåller tre högkvalitativa och mycket biotillgängliga magnesiumformer: citrat, bisglycinat och taurinat, samt zink, vitamin B6 och lingon.

Daglig energi och minska åksjuka med kurkumin
För ökad daglig energi rekommenderar vi dig att ta Aarja Healths Kurkumin med B12 och ingefära som ger en  naturlig energiboost. Det är även ett tips mot åksjuka då den kan dämpa den oroliga känslan i magen. Kurkumin och ingefära är två av de mest kraftfulla, naturliga antioxidanterna på planeten. B12 bidrar till att minska trötthet och utmattning. När du tar Aarja Healths Kurkumin med B12 behöver du inte ta något annat B12-tillskott. Med 500 mcg vitamin B12 har vårt tillskott redan allt du behöver, i bara en kapsel.

Skydda dig och familjen mot influensa med C & D-Vitamin
Håll immunförsvaret i schack under resan med en daglig dos C-vitamin. Aarja Healths Vitamin C med zink & nordisk chaga har vad du behöver. Vi föreslår att du tar en till två tabletter, på morgonen tillsammans med mat, för att börja dagen bra. För barnen, glöm inte att packa med Kids Vitamin C med vilda blåbär. Det är en välsmakande tuggtablett som barnen älskar.

D-vitamin hjälper också till att stödja immunförsvaret. Det ger C-vitamin en extra boost. Aarja Health's Vitamin D3  är en tuggtablett som smakar gott. Ta en tablett om dagen tillsammans med mat. Intagen på morgonen har den en härligt uppiggande effekt! För barnen packar du Aarja Healths Kids Vitamin D3 med nordiska blåbär i handbagaget. Det är en vegansk källa till D-vitamin.

Njut av dina resor i sommar. Få ut det mesta av din semestertid genom att hålla hela kroppen frisk och energifylld. Bon Voyage!

Läs mer och handla Aarja Health produkter.

Tillbaka till magasin