Låt Resan för Aarja Health Inledas!

Låt Resan för Aarja Health Inledas!

Aarja betyder energi på samiska och handlar om rena, säkra och effektiva kosttillskott. Det allra första Aarja-inlägget någonsin är här, och vi är stolta över att kunna berätta att våra produkter nu finns tillgängliga online! Vi är glada att dela denna resa till ett gott och lyckligt liv med dig. Först vill vi berätta historien bakom oss och hur allt började, så att du vet att vi verkligen gör detta från våra hjärtan. Senare kommer vi att dela med oss här av hälsotips, berättelser från vårt team och kunskap om den nordiska visdomen. Vi hoppas att du här hittar något gott och hälsosamt för dig, håll dig uppdaterad!

Inom Aarja Health litar vi på den nordiska naturen där växter växer starkare i kallt och hårt väder. Vi inspireras av våra samiska förfäders visdom och hur de utnyttjar växternas styrka och vitalitet.

Enkelt uttryckt är Aarja Health resultatet av nordisk erfarenhet och kunskap om hälsa. Bakom företaget ligger en bottenlös kärlek till naturen och en önskan att leva ett gott och balanserat liv. Aarja är en kombination av nordisk enkelhet, norrmännens styrka, visdom från våra samiska förfäder och finsk kvalitet och pålitlighet. Utöver allt detta ger Medelhavets kunskaper om hälsa och näring ett perfekt komplement till vår produktdesign. I hjärtat av Aarja Health finns en stark kämparanda i kombination med en förenklad uppskattning av naturen, jorden, människorna och livet.

Aarja's historia började med skepticism mot kosttillskott
Varför kan de inte bara vara enkla och effektiva? Varför kan vi inte lita på att de kosttillskott vi använder är gjorda av säkra ingredienser som verkligen hjälper våra kroppar? Har du också funderat på dessa frågor? Om ja, så kanske du identifierar dig med samma missnöje som vi: pålitliga och rena kosttillskott är svåra att hitta.

En dag, 2015, pratade Aarja's norska grundare Håkon Volden och Aarja's produktdesigner Diego Nazar om sitt gemensamma intresse, näring, medan de smuttar på en god kopp kaffe under den spanska solen och de började tänka: varför inte producera egna pålitliga, enkla och rena kosttillskott?
Historien om tron på ren näring och holistiskt välbefinnande går dock ännu längre än så. Håkon, grundaren av Aarja, och hans fru Elisabeth har båda haft allvarliga hälsoproblem och sedan framgångsrik läkning, där kosttillskott tillsammans med hälsosamma vanor spelade en central roll i deras läkning. Deras erfarenheter har lärt dem en hel del om välbefinnande och värderingar av ett gott liv. Aarja representerar allt de har letat efter i hälsobranschen, och de vill ge alla samma möjlighet att använda rena och säkra kosttillskott.

Vi tror på enkelhet och holistiskt välbefinnande
Inom Aarja Health tror vi att naturen har alla svaren för holistiskt välbefinnande, och att leva ett hälsosamt liv ska inte vara någon raketforskning. Vi har all kunskap i världen och ändå har vi problem med att hitta rätt information om ett hälsosamt och balanserat liv. Tillförlitlig vetenskap, förtroende och öppenhet ligger bakom all verksamhet hos Aarja Health. Vi håller våra produkter enkla, använder endast de renaste råvarorna som vi kan lita på att de är äkta och tillverkar produkterna i vår egen fabrik i Finland.

Aarja Health stöder dig på din resa mot en hälsosam livsstil - med rena, säkra och effektiva vitaminer och mineraler som vi har skapat för oss och vår familj.

Läs mer om vår historia och vår fabrik!
Tillbaka till magasin