Har du en aktiv livsstil? Då kan dessa kosttillskott hjälpa dig

Har du en aktiv livsstil? Då kan dessa kosttillskott hjälpa dig

För att upprätthålla en aktiv livsstil behöver du energi, ett friskt hjärta, starka ben, och stöd från starka muskler och inte minst en god natts sömn. För att uppnå detta är det också viktigt med en varierad kost full av näringsrik mat. Olika vitaminer hjälper till att fylla ut bristerna. Sedan finns det kosttillskott som hjälper dig att må bättre dagligen.

 

Energi för vitalitet

Aarja betyder energi på samiska. Energi är mycket viktigt. Utan energi saknar dagarna vitalitet! Familjen av B-vitaminer hjälper till att stödja kroppens energireserv. Vitamin B6 och B12 minskar trötthet och hjälper till att stödja ett normalt fungerande immunförsvar. C-vitamin har också liknande upplyftande egenskaper.

Aarja Healths Premium Vitamin B12 + Blueberry är en perfekt pick-me-up på morgonen. Låt det smälta under tungan för bästa möjliga absorption. Tänk på B12 som grönt te eller kaffe för att börja dagen. Eller ett annat drinkalternativ när du vaknar, blanda OptiMSM®+C med blåbär i ett glas vatten. En snabb och enkel start för en dag full av energi!

 

Träning för en frisk kropp

Träning är bra för både kropp och själ. Genom att utöka energin genom träning skapar kroppen ännu mer energi. Ändå blir det ofta trötta muskler och stelhet, för att inte tala om inflammation. Dessa symtom hindrar dig från att känna dig optimal, vilket resulterar i dåliga sportprestationer och till och med skador. Och om du är skadad är din rörlighet begränsad, vilket inte är alls kul!

Ett varmt bad med Epsom-salter lugnar trötta muskler på grund av dess magnesiuminnehåll. Magnesiumtillskott som tas oralt minskar också smärta. Aarja Healths Premium Magnesium3 innehåller tre högkvalitativa, mycket absorberbara former av magnesium: citrat, bisglycinat och taurinat. Vi har även lagt till vitamin B6 för en energigivande boost.

 

Vikten av kalcium

90 % av kroppens kalcium lagras i vår benstruktur och håller den stark. D-vitamin gör att benen kan använda kalcium. Även om D-vitamin absorberas genom solsken är det många som inte exponeras tillräckligt för solen. Att komplettera med D-vitamintillskott är ofta nödvändigt. Vår Calcium D3 + K2 med blåbär är precis vad din benbyggnad behöver.

Omega 3 är särskilt bra för hjärtat för att hålla blodet flytande. Vår Omega 3 Boost Krill Oil innehåller hälsosamma EPA- och DHA-fettsyror som finns i fisk och skaldjur. Eller så kan du prova Vegan Omega 3 med en växtbaserad källa av Omega-3 eteriska oljor.

De bästa kosttillskotten för en aktiv livsstil stödjer din kropp och ditt allmänna välbefinnande, och ger den extra gnista din kropp behöver dagligen.

Tillbaka till magasin