Vilka är Fördelarna med Kollagentillskott? Och Vad är Aarja Health BioCell Hydrolyserat kollagen typ II?

Vilka är Fördelarna med Kollagentillskott? Och Vad är Aarja Health BioCell Hydrolyserat kollagen typ II?

Kollagen är det mest förekommande proteinet i våra kroppar och utgör en viktig komponent i bindväven. Ben, hår, hud, muskler, senor och brosk är direkt relaterade till kollagen.

Studier visar att när en person passerar 30 års ålder börjar huden bli hyperpigmenterad, rynkig, benen börjar bli sköra, håret börjar falla och många fler åldrandeprocesser påbörjas. Med stigande ålder minskar både kollagensyntesen och elastin- bildningen och i slutändan blir vi även mycket mer bekymrade till vår natur. 

Vad sägs om att vi säger att du kan vända alla dessa tecken och symtom och få förbättrad hudhälsa med BioCell hydrolyserat Kollagen typ II?

Vad är BioCell Kollagen och vad gör det?
Biocell hydrolyserat Kollagen med nordisk furubark från Aarja Health är ett kliniskt studerat kosttillskott som består av kollagen typ II-peptider, hyaluronsyra och kondroitinsulfat. Hydrolyserat kollagen av typ II är inhemskt kollagen som har brutits ner (via enzymatisk hydrolys) till peptider som är lättsmälta och biotillgängliga proteiner.

BioCell Kollagen är tillräckligt potent för att behandla olika hudtillstånd, inklusive rynkor, torrhet och åldrande, och gör huden elastisk och smidig. Kollagen är dessutom en viktig del av benvävnad, ökar bentätheten, stärker den, förbättrar artros, ledvärk och lindrar många andra bensjukdomar.

Hyaluronsyra som används i BioCell-tillägget säkerställer bevarandet av ben och leder och håller huden återfuktad, slät och smidig. Den påskyndar också sårläkningsprocessen, lindrar torrhet i ögonen och lindrar syreåterflödessymtom.

Chondroitinsulfat är en rik ingrediens som fungerar bra för ledrelaterade problem i samband med stigande ålder. Den används vanligtvis i kombination med hyaluronsyra och kollagen för att upprätthålla bindvävshälsan. Det är en viktig förening i vårt brosk.

Fungerar kollagen?
Studier visar att om du fortsätter att ta kollagentillskott i flera månader kommer du att känna en anmärkningsvärd förändring i din hud, ditt hår, dina ben, dina leder och din allmänna hälsa. Detta beror på att det främst fungerar när din kropp går in i en oundviklig åldrandeprocess där kollagensyntesen minskar med tiden.

Bortsett från åldrande, om din kost saknar detta viktiga protein, behöver du stöd av kollagentillskott för att hålla den naturliga bearbetningen igång.

Vilket är det bästa sättet att absorbera kollagen?
Flytande kollagentillskott absorberar mycket bättre än kapslar, och den pulveriserade formen är mycket bättre än den flytande. Dessutom kan du blanda pulvret i vad du vill, inklusive smoothies, kaffe eller vilken mat som helst. Så den pulveriserade formen av dessa tillskott erbjuder större flexibilitet.

Så, ska du försöka med kollagen?
BioCell Hydrolyzed Kollagen med nordiska furubark är kosttillskott mycket få biverkningar, inklusive dålig munsmak, matsmältningsproblem, halsbränna och mättnadskänsla. Fördelarna med dessa tillskott överväger i hög grad de milda biverkningarna. Om du vill spola tillbaka din åldrandeprocess bör du absolut prova dem.

Hur tar jag kollagen?
Du kan antingen välja tabletter, flytande eller pulveriserade kosttillskott - det sätt du har lätt att ta in. Du behöver 2,5-10 g oralt hydrolyserat kollagen i upp till 8 till 12 veckor för hudändamål. För artros fungerar dock 1 g kollagenpeptider i kombination med andra ingredienser två gånger om dagen bra för 10 veckor.

Kollagen vid åldrande
Med stigande ålder bör BioCell Collagen Peptides göras till en del av din kost för att minska riskerna för hjärtproblem, ben- och ledvärk och bibehållen muskelmassa. Kollagen kan verkligen förvandla ålderdomen till att tillföra en rejäl dos av livskvalitet.

Läs mer och handla Aarja Healths produkter.

Tillbaka till magasin