TEAM

 Möt vårt team och individerna bakom våra högkvalitativa vitaminer och kosttillskott.

 

Den bästa gåvan till mig själv och andra

"I mitt liv och min karriär har jag litat på mina instinkter och tron ​​att människor har ett ansvar att göra bra saker. Att skapa Aarja Health är förmodligen den bästa gåvan jag kan ge till andra för att stödja vårt välbefinnande och göra skillnad i vår livskvalitet. När det kommer till hälsa måste vi alla ta ansvar för våra egna val och handlingar. Jag är tacksam för denna möjlighet att skapa de bästa produkterna med ett dedikerat team för att hjälpa människor att leva lyckligare liv genom naturens unika krafter."

Håkon Volden, VD & grundare

Maten innehåller inte lika mycket mineraler som förr

"Jag tror på ett holistiskt förhållningssätt till livet gör skillnad. Hur du hanterar dina tanker, vad som finns på din tallrik, hur mycket du använder din kropp och hur mycket tid du spenderar ute i naturen. Och så klart – näringstillskott som fungerar. När alla dessa aspekter föll på plats fick jag själv mycket bättre hälsa och livskvalitet! Varför äter vi egentligen mat? En del av det svaret är att få i oss viktiga vitaminer och mineraler, så att vår kropp kan fungera som den ska. Men när maten inte alls längre innehåller samma mängd mineraler som förr behöver vi definitivt extra tillskott."

Elisabeth Strifeldt, Varumärkeschef

Mycket hög kvalitetsprocess

Jag älskar Aarjas produkter! Alla våra produkter går igenom en mycket strikt kvalitetsprocess, så du kan verkligen lita på att de är av högsta kvalitet. På ett personligt plan har jag alltid funderat på vad som är bäst för min familj när jag köper kosttillskott. När vi började tillverka Aarjas produkter frågade jag mig alltid; kan jag stå bakom våra egna kosttillskott till 100%? Är det här verkligen de bästa ingredienserna på marknaden? Nu kan jag stolt svara ett bestämt JA gällande ALLA Aarjas produkter. De är verkligen värda att testa!

Diego Nazar, Produktdesigner

Unika möjligheter!

"För närvarande är vår fabrik den enda med så strikt certifiering inom kosttillskottsområdet i Finland. Det gäller hela processkedjan såsom kvalitetsledningssystem, produktutveckling, operativa processer, anläggningar, allt. Vi har extern utvärdering årligen för varje del. Något vi är extra stolta över då kosttillskottsindustrin är oreglerad och utan kontroll till skillnad mot de som tillverkar läkemedel. Vi ger alla mer än gärna en inblick i hur fabriken fungerar så kan även utomstående se hur högt vi värderar renhet, effektivitet och i slutändan förmågan att leverera enastående vitaminer."

Maarit Rihimäki, Kvalitetschef

Träffa även resten av vårt team som ser till att dina kosttillskott blir tillverkade med kompetens och passion!

Sami
Produktionsledare

Sami, ser till att produktionen flyter på och hans lugna
personlighet skapar harmoni bland alla! Han tillbringar mycket av sin fritid med att spela volleyboll på tävlings nivå.

 

Tapio
Teknikansvarig

Tapio är vår superhjälte i huset! Han vet hur de komplexa maskinerna fungerar och är redo att lösa eventuella problem som uppstår. Ingenting är för utmanande för denna händige kille!

 

 

Arto
Produktionsoperatör

Arto är den som får oss att skratta med sin fantastiska humor och snabba repliker! Hans långa erfarenhet och kunskap garanterar att Aarja producerar rena och säkra kosttillskott.

 

Laura
Produktionsoperatör

Laura ser till att varje parti av våra produkter görs noggrant och med ackuratess. Dessutom är hon en fantastisk bagare där alla jublar när hon bjuder oss på riktig fika !

Tarleena
Produktionsoperatör

Tarleena gör det viktiga arbetet med att testa våra ingredienser för att säkerställa att de håller högsta möjliga kvalitet. Hon hjälper också till med produktdesign genom att ta fram smakprover.

Terttu
Produktionsopperatör

Terttu har över 40-års erfarenhet från närings- och medicinindustrin! Det är med största tillit vi kan säga att näringstillskott gjorda av henne är i trygga händer!

Hanna
Produktionsoperator   

Utbildad inom bio- och livsmedelsteknik, med tidigare erfarenhet från branschen, tillför Hanna ny och fräsch insikt och expertis i vår produktion. Hon är som Laura en flitig hobbybagare.

Sirpa
Produktionsoperator  

Sirpa arbetar som produktionsoperatör, och utför till exempel paketering av produkter. Dessutom ansvarar hon för den viktiga städningen i fabrikslokalerna.

Krista
Koordinator B2B

Krista samordnar all vår B2B-försäljning och alla våra kunder och är mycket hjälpsam med allt som behöver göras inom administrationen.

Marlene
Ansvarig för kundsupport  

Marlene är stationerad på vårt kontor i Alta. Hon gör allt för att främja våra kunder. Allt från kundtjänst, onlinebeställningar, administrativa uppgifter och översättning.

Borisav
E-handel/Utvecklare 

Borisav är Shopify-utvecklare och håller sig ständigt uppdaterad med den senaste tekniken, något som både motiverar och entusiasmerar honom stort.

Vitaminer och mineraler som gör skillnad. På riktigt.