Tack för din beställning!

Tack för att du har påbörjat din prenumeration på OptiMSM+C (och Curcumin om du har beställt det).

Du kommer omedelbart att få de produkter du har beställt med posten. Vi kommer att skicka en faktura till dig via e-post.

Kontrollera din e-post för din orderbekräftelse.

 

Du fortsätter sedan med en månatlig prenumeration tills du säger upp den. Abonnemanget har ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du kan säga upp prenumerationen när du vill.

 

Kontakta oss på support@aarjahealth.com eller ring oss på +47 78 44 20 00 om du har några frågor :-)

Hälsningar från oss på Aarja HealthMSM kallas också ofta för "skönhetsmineral", eftersom det är känt för att vara bra för hud, hår och naglar.

Vår storsäljare OptiMSM®+C är världens renaste MSM och har många kliniska studier bakom sig.

Vi får otroligt mycket positiv feedback på vår OptiMSM®+C, och de gemensamma nämnarna är bland annat mer energi, mindre ledvärk, bättre sömn och bättre hud.

 

AVGIFTNING AV KROPPEN

OptiMSM initierar en avgiftning av kroppen. Den renar lever, njurar och mage/tarmar, och kan i samband med detta orsaka vissa kortvariga biverkningar såsom lös mage, milt illamående och obehag i kroppen.

Detta inträffar mycket sällan och är av övergående natur och inte farligt. Skulle du uppleva detta, ta bara en paus i 5 dagar och börja om med en mindre dos. Om du har en känslig mage rekommenderar vi att du tar produkten med mat.

(Även om Kirsti och många andra har upplevt en förbättring när de använder våra produkter, kan vi inte garantera detta. Om du tar mediciner eller har ett medicinskt tillstånd - Prata alltid med din läkare innan du börjar med ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost).


Tusentals nöjda användare!